LOT is broken!



  • Had trouble logging in and when I finally could log in after a password reset this happened when I tried to post:

    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log.


  • ADMIN

    Ya, cache tool was making everyone anonymous.  Fixed now.


  • Gold

    It’s been so much worse, for me it said: Welcome Back Lithu!   so long Slpr


  • ADMIN

    Slpr said It’s been so much worse, for me it said: Welcome Back Lithu!   so long Slpr

    Damn hacker!


  • Gold

    Lithu said

    Slpr said It’s been so much worse, for me it said: Welcome Back Lithu!   so long Slpr

    Damn !

    fify.


  • Gold

    Lithu said Ya, cache tool was making everyone anonymous.  Fixed now.

    why would it do such a thing?



  • So I can’t read the member forum anymoar.


  • ADMIN

    Hastati said So I can’t read the member forum anymoar.

    It this still happening?



  • Lithu said

    Hastati said So I can’t read the member forum anymoar.

    It this still happening?

    It happened to me with the windows 8.1 IE app.   I kept getting the registration screen for the train thread only, other were ok. The regular IE program worked ok just the app version failed.


  • ADMIN

    Tazz said

    Lithu said

    Hastati said So I can’t read the member forum anymoar.

    It this still happening?

    It happened to me with the windows 8.1 IE app.   I kept getting the registration screen for the train thread only, other were ok. The regular IE program worked ok just the app version failed.

    I don’t know what that is?  I rarely use IE.



  • Lithu said

    Hastati said So I can’t read the member forum anymoar.

    It this still happening?

    It’s fine now, weirdly enough



  • wtf  now I have to register, put in user name, email answer the question and it says user already exists…no shit Sherlock…totally gay now


  • ADMIN

    w0rmz said wtf  now I have to register, put in user name, email answer the question and it says user already exists…no shit Sherlock…totally gay now

    What?  All you have to do is login?



  • won’t let me see off topic section.   I try, then it sends me back to the register page   EDIT: now it’s letting me in OT section where it wasn’t before.  Odd



  • Hey what’s up with this award winning forum?  When I click on the 78 RPM Pizza it bounces me to the registration policy page and logs me out. All other award winning threads with award winning replies seem to work.


Log in to reply